Oikeudenkäynnit rikos- ja riita-asioissa


Hoidamme oikeudenkäynnit niin rikos- kuin riita-asioissa. Avustamme sekä rikoksen kohteeksi joutuneita kuin rikoksesta epäiltyjä. Tyypillisiä riita-asioita ovat sopimusriidat, vahingonkorvausvaatimukset, auto- ja asuntokauppariidat, perinnönjako- ja ositusriidat sekä lasten huoltoa ja tapaamisoikeutta koskevat riidat. Muistathan, että selvitämme puolestasi oikeuden maksuttomaan oikeusapuun sekä oikeusturvavakuutuksesi kattavuuden. 

Rikosoikeus

Avustamme niin rikoksesta epäiltyä kuin rikoksen kohteeksi joutunutta koko rikosprosessin ajan. 

Sopimusriita

Onko sopimuksen tulkinnasta erimielisyyttä? Jättikö toinen sopimusosapuoli hoitamatta velvoitteensa? Avustamme kaikenlaisissa sopimusriitoja koskevissa oikeudenkäynneissä.

Vahingonkorvaus

Aiheutuiko sinulle vahinkoa, josta joku toinen on korvausvastuussa? Vai vaaditaanko kenties sinulta vahingonkorvauksia? Avustamme niin vahingonkärsijöitä kuin vahingonkorvausvaatimuksen kohteeksi joutuneita oikeudenkäynneissä.

Ositus- ja perinnönjako


Työsuhde


Auto- ja asuntokauppa


Lapsen huolto- ja tapaamisoikeus


Hoidamme oikeudenkäynnit niin rikos- kuin riita-asioissa. Avustamme sekä rikoksen kohteeksi joutuneita kuin rikoksesta epäiltyjä. Tyypillisiä riita-asioita ovat sopimusriidat, vahingonkorvausvaatimukset, auto- ja asuntokauppariidat, perinnönjako- ja ositusriidat sekä lasten huoltoa ja tapaamisoikeutta koskevat riidat.