Yksityisille

Palvelemme yksityisiä myös monissa eri arkielämän juridisissa kysymyksissä, kuten seuraavilla oikeudenaloilla: työoikeus, virkamiesoikeus, vakuutusoikeus, sopimusoikeus, perheoikeus, kuluttajansuojaoikeus, hallinto-oikeus, kiinteistöoikeus ja vahingonkorvausoikeus. Toimintaperiaatteena on ripeys ja kustannustehokkuus.

Selvitämme mahdollisuutesi oikeusapuun tai oikeusturvavakuutuksesi kattavuuden maksutta. Alkukonsultaatio on aina ilmainen!

Rikosoikeus

Avustamme niin rikoksesta epäiltyä kuin rikoksen uhria ja muita asianomaisia rikosprosessin kaikissa vaiheissa. 

Riita-asiat

Avustamme kaikissa yksityishenkilöiden riita-asioissa, kuten asunto- ja kiinteistökaupan virheissä, vahingonkorvausasioissa, ositusta tai perinnönjakoa koskevissa riidoissa, sopimusriidoissa sekä velkariidoissa.

Hallintoprosessit ja kantelu

Avustamme kaikissa hallintoprosesseissa. Voit kääntyä puoleemme esimerkiksi sosiaalietuuksiin ja eläkkeisiin liittyvissä asioissa sekä kunnallisasioissa ja kanteluissa.

Sovittelu ja oikeudenkäynti

Tarjoamme ammattitaitoista apua riitatilanteiden sovitteluun. 

Aina kaikkia tilanteita ei saada ratkaistua sovittelemalla. Joskus oikeudenkäynti on välttämätön. Hoidamme oikeudenkäyntejä niin yleisessä tuomioistuimessa, hallinto-oikeudessa kuin työtuomioistuimessa.

Kuluttajansuoja

Autamme sinua kuluttajariitoihin liittyvissä kysymyksissä. Ole yhteydessä, niin kartoitetaan tilanteesi. Muistathan että alkukonsultaatio on aina maksuton!

Tuntihintamme yksityisasiakkaille 136,40 € - 248 € (sis. alv) riippuen toimeksiannon laadusta ja laajuudesta.